Hirdessen most! Címlap kiemelést adunk ajándékba bármely kiemelés választása esetén!
Hirdessen itt Ön is!

Mennyi a pénztáros fizetés 2023-ban? (Lidl, Aldi, Tesco)

Ne maradj le a legújabb hirdetésekről!
Iratkozz fel, hogy jelezni tudjunk ha új hirdetést adnak fel ebben a kategóriában.
Hirdessen itt Ön is!

A kiskereskedelmi szektorban dolgozó pénztárosok fizetése mindig is érdekes téma volt, főleg az utóbbi években, amikor a munkaerőpiac és a gazdasági körülmények gyors változásainak voltunk tanúi. A 2023-as év különösen fontos, hiszen több nagy lánc is komoly béremeléseket jelentett be. Ebben a cikkben a Lidl, Aldi és Tesco pénztárosainak fizetési adatait vesszük górcső alá.

Lidl: jelentős béremelés

A Lidl nemrégiben 140 ezer forintos béremelést jelentett be egyes magyar városokban. Ez a lépés a munkaerő megtartása és a versenyképesség növelése érdekében történt.

Aldi: stabil jövedelem

Az Aldi esetében a fizetések általában stabilak, és a cég különböző juttatásokat is kínál, mint például a cafeteria. A cég hosszú távú elkötelezettséget szem előtt tartva kínál versenyképes fizetéseket.

Tesco: változó körülmények

A Tesco fizetései változóak lehetnek a munkakörülmények és a munkavállalói teljesítmény alapján. A cég különböző bónuszokat és juttatásokat is kínál, amelyek hozzáadott értéket jelentenek a munkavállalók számára.

SPAR: új juttatások

A SPAR esetében 2023-tól a legalacsonyabb bruttó alapbér 330 ezer forint lesz, míg a gazdaságilag kiemelt területeken 350 ezer forint. Ezen felül új, bruttó 30 ezer forintos juttatás is bevezetésre kerül az érintett áruházakban.

Penny Market: versenyképes

A Penny Market is versenyképes fizetéseket és juttatásokat kínál a pénztáros és eladó pozíciókra. A heti 40 órás munkavégzés esetén az eladó-pénztáros kezdő fizetése bruttó 350 500 forint, ami körülbelül nettó 233 ezer forintnak felel meg. A próbaidő letelte után az átlagosan elérhető jövedelem bruttó 468 820 forintra nőhet. Ezen felül teljesítményösztönző prémiumok és bérpótlékok is járnak, valamint havonta 14 ezer forint cafeteria is igénybe vehető.
 

A kiskereskedelmi láncok versenyképes fizetéseket és juttatásokat kínálnak a pénztárosok számára, amelyek nem csak a munkavállalók, hanem a vállalatok számára is előnyösek. A 2023-as évben várhatóan további változásokra lehet számítani, amelyek pozitívan befolyásolják a munkavállalók jövedelmi helyzetét.

A pénztáros állások iránti kereslet folyamatosan nő, különösen a nagyobb városokban és a turisztikai szezonban. A pénztáros állás nem csak fiataloknak, hanem idősebb korosztálynak is kiváló lehetőség lehet, hiszen gyakran rugalmas munkaidőt és jó juttatási csomagot kínálnak. A pénztáros állások gyakran jelentenek bevezető pozíciót a kiskereskedelmi szektorban, és lehetőséget adnak a további előrelépésre. Az érdeklődőknek érdemes figyelemmel kísérniük a különböző áruházláncok állásajánlatait, mivel a fizetések és juttatások folyamatosan változnak.

 



Cikk

Pénztárosállás.hu © 2024
Minden jog fenntartva.
Kezdőlap Hirdetésfeladás
Munkaadóknak
Belépés Álláskeresőknek Munkaadóknak Árak